Webshop gelanceerd

Duurzaambedrijfskleding.nl

Duurzaamheid en verduurzaming zijn termen die steeds vaker worden gehoord en gebruikt. Niet in de laatste plaats door ondernemers en organisaties. In onze optiek begint duurzaamheid voor een bedrijf op de werkvloer. Precies om die reden hebben we duurzaambedrijfskleding.nl gelanceerd.

Voor ons, als Wijngaarden VeiligGoed, speelt duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen al langere tijd een belangrijke rol. Maar ook vanuit onze afnemers krijgen we steeds vaker de vraag naar duurzame en circulaire mogelijkheden. Vanuit daar zijn we actief de mogelijkheden gaan verkennen.

Optrekken met onze klanten

Zo kwamen we onder andere in contact met Circularity; producent van 100% circulaire kleding. Wij waren direct enthousiast, maar wilde graag onze klanten ook betrekken bij onze stappen in de wereld van duurzaamheid. Met een selectieve groep afnemers van Wijngaarden VeiligGoed hebben we de fabriek bezocht van Circularity. Ook onze klanten zijn enthousiast!

Producten en productieprocessen

Graag stellen we ons aanbod duurzame bedrijfskleding beschikbaar middels deze webshop. Omdat we transparantie hoog in het vaandel hebben staan, lichten we per partner hun productieproces toe. Alle partners en productieprocessen zijn te vinden op onze overzichtspagina. Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek dan onze webshoppagina.