Aanbesteding

Duurzame bedrijfskleding, Maatwerk voor uw organisatie

Aanbesteding bedrijfskleding, met de focus op duurzaamheid

Overweegt u met uw bedrijf of organisatie een aanbesteding of tender voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen? Grote kans dat duurzaamheid daarbij een belangrijk speerpunt vormt. En precies om die reden bent u bij Wijngaarden VeiligGoed aan het juiste adres.

Wijngaarden VeiligGoed is met meer dan vijftig jaar ervaring een gevestigde naam in de wereld van persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding. Meer dan 3.000 klanten genieten van onze ervaring en expertise.

Onze ervaring gebruiken we ook graag voor uw bedrijf of organisatie. Bij een aanbesteding of tender staat voor ons de beantwoording van uw vraagstuk centraal. Daarbij kijken we naar de optimale invulling van uw wensen. Dat kan zijn door de inzet van maatwerk(kleding) of juist door het gebruik van onze standaardlijnen.

Hierover zijn onze klanten enthousiast

  • Persoonlijke webshop PRO-account; Uw medewerkers kunnen desgewenst zelf hun bedrijfskleding / werkkleding bestellen op basis van bijv. een budgetsysteem.
  • Adequate leverperformance: Met een leverperformance van 98,2 % zijn wij een zeer stabiele leverancier. Voorraad is daarbij essentieel. Ons magazijn van meer dan 5.000 vierkante meter is zeer efficient en wordt binnenkort nog uitgebreider.
  • Expertise: We leveren meer dan alleen kwaliteit. We vinden het namelijk ook belangrijk dat uw medewerkers de ‘know how’ hebben over het juist gebruiken van de persoonlijke beschermingsmiddelen. Dat doen we middels toolboxen, PBM-scans en trainingen.
  • Kwaliteit en comfort: Onze kleding heeft het beste van beide werelden. De kleding biedt hoogwaardige bescherming en is daarnaast ook zeer comfortabel.
  • Duurzaamheid: Duurzaamheid begint wat ons betreft op de werkvloer. Precies om die reden hebben we een aantal partners geselecteerd waarmee we een compleet aanbod kunnen bieden van duurzame bedrijfskleding.

Advies bij aanbesteding

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van aanbestedingen of tenders? Neem dan contact op met Patrick Verheij. Bel +31 184 43 44 55 of  stuur een bericht aan Patrick via onderstaand formulier. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en denken graag met u mee.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
✓ Geldig nummer Ongeldig nummer
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.