Wijngaarden VeiligGoed

Wijngaarden VeiligGoed is gevestigd in Sliedrecht en al ruim 50 jaar gespecialiseerd in veilige en comfortabele bedrijfskleding en PBM. Ons familiebedrijf is al decennialang een bekende naam voor baggerbedrijven. 

In de Alblasserwaard, waar veel bekende baggeraars vandaan komen, hebben we een belangrijke functie gekregen. De klanten zijn gebleven én gegroeid, maar onze focus is verbreed: nu zijn we ook actief in de offshore, metaalindustrie, petrochemie, bouw, installatie en logistiek.

Onze maatschappij en economie zijn afhankelijk van harde werkers. Tijdens hun werk staan ze bloot aan tal van risico’s. Wij willen deze harde werkers voorzien van de juiste kennis en middelen om zichzelf goed te beschermen.

Ontdek meer over Wijngaarden VeiligGoed

Kennismaken met ons team en meer lezen over onze missie en visie? Neem dan een kijkje op onze corporate website.

Onze partners in duurzaamheid

Robust Safety Wear

Robust Safety Wear is een merklabel van Wijngaarden VeiligGoed. Artikelen van Robust Safety Wear zijn van absolute topkwaliteit en onderscheiden zich door een combinatie van uiterst hoge bescherming en een hoog draagcomfort. Voor de producten van Robust Safety Wear wordt lyocell gebruikt; een duurzame keuze door de ‘closed loop’ en levensduur.

Logo Robust

Tricorp

Tricorp committeert zich als bedrijf om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit wil zeggen dat Tricorp in de gehele productieketen zorgdraagt voor het verminderen van haar impact op het milieu en voor de arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden waaronder de werknemers in de keten hun werk doen. Werkkleding met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk, maar wel comfortabel, veilig en mooi.

Logo Tricorp

GAIA circulair

GAIA is bij uitstek het bedrijf dat recyclen makkelijk en overzichtelijk maakt. Gaia richt zich op de herwinning van grondstoffen en doet dit concreet door het aanbieden van retourlogistiek, de ontmanteling van producten en invulling geven aan de verdere recycling van de gesorteerde en ontmantelde materialen. Het inzamelen van uw gebruikte kleding wordt makkelijk gemaakt met behulp van resourceboxen.

GAIA circulair

EMMA

Emma is erin geslaagd de eerste circulaire veiligheidsschoenen ter wereld te ontwikkelen. Dat wil zeggen dat er zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen gekozen worden met een langere gebruiksduur, dat de materialen gerecycled zijn en dat alle grondstoffen worden hergebruikt in een volgende gebruikstoepassing. Bijvoorbeeld in meubels, isolatiematerialen én, hopelijk in de toekomst, in nieuwe veiligheidsschoenen.

Logo Emma shoes
Pand Wijngaarden VeiligGoed