MVO

Samen voor een duurzame toekomst

Waarom MVO?

Het klimaat verandert snel en urgentie is geboden. Daarom is de overheid op het gebied van duurzaamheid uiterst ambitieus. De Nederlandse economie moet in 2050 volledig circulair zijn.

Wij voelen de urgentie en onderschrijven deze ambities ook. Tegelijkertijd zien we dat veel bedrijven het lastig vinden om veiligheidskleding en PBM te verduurzamen. Daarom helpen wij onze klanten om passende, duurzame keuzes te maken zodat ze hun ambities kunnen waarmaken. Wij stoppen niet bij mooie woorden maar gaan door tot er een meetbaar resultaat is bereikt.

Wat is MVO?
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent voor VeiligGoed dat we verantwoordelijkheid nemen voor de maatschappij. Dit gaat verder dan alleen een goede balans tussen people, planet, en profit. Samen met andere bedrijven in onze sector proberen we duurzame innovaties te verbeteren en te versnellen voor een circulaire economie. Wij geven duurzaamheid vorm vanuit het besef dat we moeten zorgen voor de aarde en de mensen om ons heen. Dat betekent niet alleen dat we duurzaam en circulair ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, maar ook dat we zorg dragen voor het arbeidsgeluk van onze werknemers.

Samen kiezen we voor een duurzame toekomst!

Wilt u meer weten over duurzame bedrijfskleding of advies op maat voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ons op.

5 fasen duurzaamheid